Podlasie

Podlasie zachwyca wielokulturowością (wpływy litewskie, białoruskie, ukraińskie, tatarskie i polskie), która jest bardzo istotna w każdej dziedzinie życia.
Niepowtarzalny smak tradycyjnej kuchni to mieszanka różnorodności smaków.

BiaBiaBiaBabka ziemniaczana - przysmak lokalny
BiaSuchowola - SupraSupra
SupraKruszyniany - MeczetHamulka - rHamulka  - Chata za Wsi


powrót do listy
REPORTAŻE
» Podziemna przygoda
» Nadmorska sielanka
SMAK TRADYCJI
» Opole ze smakiem
» Karczma Warmińska w Gietrzwałdzie
KUCHNIE ŚWIATA
» Włoskie smaki
» Restauracja Sardynia w Warszawie
FOTOGALERIE
» Trzebiatów i Mrzeżyno
» Brwinów - z wizytą w ogrodach marzeń
PRZEPISY
» Sękacz - tradycyjny przepis
» Tarta śródziemnomorska
NIE TYLKO KULINARNIE
» Moja pasja do podróży i… pieczątek – historia nietypowej kolekcji
» Z miłości do sztuki i natury
O NAS

Uwielbiam smakować życie! Dosłownie! Często podóżuję po Polsce i świecie, fotografuję i poznaję kuchnie regionalne. więcej...

kontakt: biuro@evolution-ev.pl

e-mail hasło